cambra sabadell coworking
Emprenedors espai negocis projecte professional

Cambra Sabadell Coworking és un espai de negocis especialment pensat perquè puguis emprendre el teu nou projecte professional amb les millors condicions. Pots escollir entre un espai de treball o el teu propi despatx en un entorn on intercanviar experiències amb d’altres autònoms, professionals i empresaris.

A Cambra Sabadell Coworking disposes de tots els serveis necessaris per emprendre el teu projecte empresarial i tot plegat en el mateix edifici de la Cambra de Comerç de Sabadell on trobaràs el suport d’una entitat al servei de les empreses i els autònoms des de fa més de 125 anys.

Pel fet de contractar un espai de coworking o un dels despatxos automàticament esdevindràs Soci_Preferent del Club Cambra Sabadell i, així, des del primer moment el teu projecte d’emprenedoria es podrà beneficiar de tots els avantatges, assessorament jurídic gratuït, descomptes en formació i molts d’altres beneficis que pots consultar a la web del Club Cambra Sabadell

I si véns ara podràs optar a un dels 10 espais gratuïts que tenim a la teva disposició fruit d’un conveni amb Banc Sabadell*. Amb l’objectiu de donar suport a la creació de noves empreses Banc Sabadell patrocina 10 punts de treball durant 12 mesos amb tots els serveis inclosos. Consulta els requisits i terminis a la pàgina Espai Banc Sabadell.

Espai Banc Sabadell Coworking

*Subjecte a disponibilitat i aprovació per part de la comissió Banc Sabadell-Cambra Sabadell.

Espai Banc Sabadell Formulari Cambra Coworking planol espais coworking cambra comerç sabadell suport empresarial club cambra sabadell suport empresarial
cambra sabadell coworking